BIOHACKING IN PANDEMICS BY HEALTH HACKING SUMMIT

Check out the schedule

DAY 1

April 8th

9:00 [1 HR 45 MIN] A practical guide to staying healthy during ​pandemic


speaker

Nell Watson | Tech Ethicist ∙ ML Researcher ∙ Social Reformer

11:00 [40 MIN] Stress Less, Live More, Reclaiming Control of Your Mind, Body & Spirit 


SPEAKER

Laura Bolton | Holistic Health Coach

11:45 [40 min] Optimizing Your Immune System: How to Know Where to Start


speaker

Boomer Anderson | Speaker & Performance Coach 

12:30 [25 min] Fasting, Autophagy and Immunity


speaker

Siim Land | High Performance Coach & Professional Biohacker

13:00 [25 min] Quarantine Nags from the Health Nag


speaker

Natasha Rudatsenko | Health & Wellness Authority

13:30 [35 min] How you can upgrade the most basic life practices to enhance your immune system 


speaker

Dr. Oz Garcia | Celebrity Nutritionist

14:10 [15 min] Medicinal Mushrooms and Immunity 


speaker

Tero Isokauppila | Medicinal Mushroom Specialist, Founder of Four Sigmatic

14:30 [25 min] Herbal Protocols for Supporting Immunity


speaker

Yarrow Willard | Second Gen. Master Herbalist

15:00 [20 min] The Ancient Wisdom of Ayurveda for Pandemics


speaker

Sara Herandi | Founder and CEO of Deja

15:25 [45 min] Neuroplasticity and Mental Health During Pandemics


speaker

Dr. Molly Maloof | Stanford Lecturer & Concierge Physician

16:10 [25 min] NeuroHealth: Resilience and Immunity


speaker

Dr. Allen Gee | Founder of Frontier NeuroHealth

16:40 [30 min] The Importance of Meditation Practice 


speaker

Pamela Gold | Founder, HACKD Fitness & Peace Power 

17:10 [55 min] Calm In the Eye of the Storm 


speaker

Tristan Gribbin | Meditation Expert & Entrepreneur

DAY ​2

APRIL 9th

9:00 [25 MIN] ​Live talk Biohacking Viral Infections


speaker

Teemu Arina | Co-author of Biohacker's Handbook

9:30 [25 MIN] Epidemics monitoring through crowdsourcing and participatory disease surveillance


SPEAKER

Dr. Onicio Leal | Biomedical Scientist & Epidemiologist

10:00 [20 MIN] ​Early Detection of Disease with HRV


SPEAKER

Aki Ranin | Serial Tech Entrepreneur & Adjunct Lecturer on AI

10:30 [25 MIN] ​​Surviving Six Ways to Sunday


SPEAKER

David Choi | Founder of Biohack the World

11:00 [30 MIN] ​​​The Future of Work is NOW


SPEAKER

Gary Bolles | Future of Work Specialist

11:35 [26 MIN] ​​​​Advanced Frameworks From the Corporate World for Dealing with this Crisis


SPEAKER

John Hagel | Founder Deloitte Center for the Edge

12:05 [75 MIN] ​​​​​Peak Performance While Working From Home


SPEAKER

Steven Kotler | Peak Performance Specialist

13:30 [50 MIN] ​​​​​​RE-INVENT Who You Are


SPEAKER

Dorota Stanczyk | Transformation Artist

14:20 [30 MIN] ​​​​​​​Aligning With Meaning: How To Cultivate a Healing Perspective In Times Of Uncertainty


SPEAKER

Will Cady | Founder of the HEAL Movement 

15:00 [36 MIN] ​​​​​​​​How to Claim Your Resilience With Grit and Grace


SPEAKER

Amberly Lago | Best Selling Author and Resilience Expert

15:40 [25 MIN] ​Re-Calibrating to Real Life


SPEAKER

Benny Parihar | Health & Wellness Entrepreneur and Investor

16:10 [30 MIN] ​Connected, Proactive & Real-Time Health Management Architecture


SPEAKER

Thomas Olivier | Genetics Expert

16:45 [25 MIN] ​​Top Supplements for Gut Immunity


SPEAKER

Wade Lightheart | Certified Sports Nutritionist and 3x All Natural Bodybuilding Champion

17:10 [25 MIN] ​​​20 Things You Can Do To Survive to 2022


SPEAKER

Alex Lightman | CEO, Author & Policy Advisor

iTS lIVE!

06
Days
22
Hours
58
Minutes
12
Seconds